Tájékoztatás digitális munkarend bevezetéséről

A koronavírus járvány elterjedésének csökkentése érdekében Orbán Viktor Miniszterelnök Úr bejelentette, hogy március 16-tól tantermen kívüli digitális oktatás lép életbe , így a tanítás tovább folytatódik az iskola falain kívül. A diákok NEM JÖHETNEK ISKOLÁBA ! A tanítás nem szűnik meg , a tanároknak folytatniuk kell a munkát digitális eszközökkel. A tanév sikeres elvégzéséhez szükség van mindannyiunk közös lelkiismeretes munkájára. A pedagógus kollégák a számunkra is új oktatási módszer kidolgozásán fáradoznak .  Kérjük a szülők és a tanulók türelmét egyaránt, mivel az új  rendszer bevezetése  kezdetben nem lesz  zökkenőmentes. Minden pedagógus igyekszik legjobb tudása szerint megoldani a tanulók oktatását.

Az otthoni tanuláshoz szükséges a tankönyvek és munkafüzetek használata , ezért ezeket kizárólag a tanulók vihetik el az intézményből, az alábbi beosztás szerint :

 2020.03.17  Kedd 8.00-9.00- ig bejáró tanulók

                                 9.00-10.00–ig magyarbólyi tanulók

2020.03.18   Szerda  8.00-9.00- ig bejáró tanulók

                                 9.00-10.00–ig magyarbólyi tanulók

A megelőzés céljából kérjük betartani az időpontokat!

 Az étkezésről a KRÉTA rendszerben és Magyarbóly község honlapján már tájékoztatást kaptak.  Fokozottan kísérjék figyelemmel , napi rendszerességgel az eKRÉTA üzeneteit, az iskola facebook oldalát illetve honlapját !  

A tananyag heti bontásban elérhető lesz az eKRÉTA felületen valamint papír alapon az iskola bejáratánál kihelyezett hirdetményben. Lehetőség szerint a közösségi oldalakat is igénybe vesszük a tananyag átadására.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

 

Köszönettel:    

                                  Fáncsi Judit
                              intézményvezető